Loading...
Contact 2017-01-09T17:39:33+00:00

Waarom zou u zaken doen met Indeboks?

We werken “maar” met twee man. That’s it.  Maar we ontwikkelen wel programma’s voor Texaco Europe om de commerciële resultaten in hun Europese tankstations naar een hoger plan te tillen. Samen met door ons geselecteerde specialisten voeren we die programma’s uit. We werken daarbij samen met diverse afdelingen binnen Texaco: marketing, sales, areamanagement, HR en business development. Ook zijn we al jaren de vaste partner voor Hyundai Motor Nederland als het gaat om programma’s op het gebied van customer experience en commerciële slagkracht. Grote bedrijven dus.

En … we helpen het midden- en kleinbedrijf zoals Willem van Duin Assurantiën uit Hoorn met het verwezenlijken van zijn ambities. En naast Willem nog vele anderen!

Kijk, onze opdrachtgevers willen hun droom, hun doel, werkelijkheid zien worden. Daarvoor willen ze ons altijd kunnen bellen, thuis, op hun werk, vanaf hun vakantie, desnoods ‘s nachts op een vliegveld in Sjanghai.  Wij leveren ideeën en oplossingen, op een creatieve, verfrissende manier, zodat iedereen enthousiast wordt en dromen, plannen en strategieën werkelijkheid kunnen worden.

Bel ons vandaag nog met Ernst Pietersen +31 (0)6 4615 4587 of Paul Avontuur +31 (0)6 4672 3730

Ernst Pietersen
Ernst PietersenBusiness Partner
Ernst is de man voor alle vraagstukken met betrekking tot sales en commerciële slagkracht. Hij weet verkopers te motiveren en te inspireren om het maximale uit hun verkoopinspanningen te halen door middel van training en coaching.

Daarnaast is Ernst ook actief in management development programma’s en uiteraard benut hij zijn wijsheid en inspirerende aanpak om de Indeboks oplossingen succesvol te maken.

Wilt u Ernst ontmoeten? Bel hem op +31 (0)6 4615 4587 en maak een afspraak.

Paul Avontuur
Paul AvontuurBusiness Partner
Paul heeft een passie voor alles wat te maken heeft met het verhaal van organisaties en de interactie tussen klant en bedrijf. Volgens hem is daar nog veel te winnen!

Daarnaast ontwikkelt hij voor Indeboks management development programma’s en wordt hij enthousiast van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Customer Experience en Storytelling. Hij is een ervaren personal coach voor leidinggevenden.

Wilt u Paul ontmoeten? Bel hem op +31 (0)6 4672 3730 en maak een afspraak.

Waar zullen we afspreken?

Het Pageshuis, Den Haag

Wilt u in een klassieke omgeving kennismaken met Indeboks? Geen probleem. Op het majestueuze Lange Voorhout in Den Haag staat het monumentale PagesHuis. Een plek om te bezinnen, serieuze zaken te bespreken of om genoeglijk van een verse koffie te genieten. Wilt u een afspraak maken op stand?

Café Cobalt, Amsterdam

Wij zitten ook graag in Cafe Cobalt aan de Singel in Amsterdam, ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De hele dag  gonst het van de bedrijvigheid in dit etablissement. Toeristen, zzp-ers, zakenlui in pak en uiteraard de gewone Amsterdammer. Ze komen voor een ontbijtje, een smakelijke lunch, een drankje, een goed gesprek of om even bij te komen. Zullen we een ontbijtafspraak maken in Amsterdam?

The Fat Mermaid, Scheveningen

Bij mooi weer spreken we regelmatig af bij strandtent The Fat Mermaid in Scheveningen. In een relaxte sfeer de dag doornemen of nieuwe plannen bedenken. De sfeer is vriendelijk en aangenaam. Natuurlijk is het weer belangrijk, maar zelfs als het even wat frisser wordt kunt u binnen aanschuiven bij de warme open haard. Zullen we samen een hapje eten op Scheveningen?