Loading...
Contact 2017-12-30T18:11:58+00:00

Waarom zou u zaken doen met Indeboks?

We zijn een klein bedrijf. That’s it.  Maar we ontwikkelen wel programma’s voor Texaco Europe om de klantbeleving en de commerciële resultaten in hun Europese tankstations naar een hoger plan te tillen. Samen met door ons geselecteerde specialisten voeren we die programma’s uit. We werken daarbij samen met diverse afdelingen binnen Texaco: marketing, sales, areamanagement, HR en business development. Ook zijn we al jaren de vaste partner voor Hyundai Motor Nederland als het gaat om programma’s op het gebied van customer experience en commerciële slagkracht.

Alleen maar grote bedrijven? Nee hoor ,we helpen ook Willem van Duin Assurantiën uit Hoorn met het verwezenlijken van zijn ambities. En naast Willem nog vele anderen!

Kijk, onze opdrachtgevers willen hun droom, hun doel, werkelijkheid zien worden. Daarvoor willen ze ons altijd kunnen bellen, thuis, op hun werk, vanaf hun vakantie, desnoods ‘s nachts op een vliegveld in Sjanghai.  Wij leveren ideeën en oplossingen, op een creatieve, verfrissende manier, zodat iedereen enthousiast wordt en dromen, plannen en strategieën werkelijkheid kunnen worden.

Bel vandaag nog met Paul Avontuur +31 (0)6 4672 3730