Loading...
Customer Experience 2017-12-30T15:32:38+00:00

de beleving van uw klant is goud waard

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit de volgende elementen die u kunt inzetten om binnen uw bedrijf of organisatie de volgende stap te zetten op het gebied van customer experience.

Consultancy

Samen met u maken we plaatje van de huidige situatie. De exacte invulling wordt met u afgestemd.  Een voorbeeld: We spreken met interne en externe klanten. Op basis van deze inventarisatie stellen we een concreet stappenplan op. Indeboks leidt/begeleidt het proces en zet waar nodig experts in op het gebied van bv. marketing, business development en social media. Door middel van workshops en trainingen wordt het stappenplan op alle niveaus geïmplementeerd.

Praktische trainingen

In de praktische trainingen op alle niveaus in uw organisatie ligt de nadruk op het verbeteren van de interne en externe klantbeleving in drie opeenvolgende stappen:

Communicatievaardigheden – Klantgerichtheidsvaardigheden – Creëren van een optimale customer experience.

Inspiratiesessies

Op zoek naar een spreker die in een korte tijd uw team, uw organisatie of uw gasten inspireert om uw/hun klanten een unieke ervaring te bieden? In deze interactieve sessies worden alle registers opengetrokken om het publiek een bijzondere ervaring te bieden. Elke sessie is maatwerk, informeer naar de mogelijkheden.